Despre mine

Psiholog, psihoterapeut
 MARINA IONESCU

Psihoterapeut specialist in psihoterapie si Formator si Supervizor in Sandplay Therapy ISST (International Society for Sandplay Therapy) din 2019. Lucrez in practica privata din 2006 cu adulti, copii, adolescenti si cu familiile acestora.

Consider ca orice om are un potential pentru a-si rezolva problemele interioare. Un copil are si mai multe posibilitati sa isi valorifice potentialul daca se intervine cat mai devreme in dezvoltarea lui. Parintii au un rol definitoriu in cresterea armonioasa a copilului si trebuie implicati activ in procesul terapeutic al copilului.

 • Psihoterapeut specialist in Hipnozã Clinicã, Relaxare si Terapie Eriksoniana
 • Psihoterapeut autonom in Analiza Tranzactionala (CTA-P)
 • Sandplay Terapeut Certificat ISST (CST, 2017)
 • Formator si Supervizor in Sandplay Therapy (2019)

Publicatii:

2013, Alimentatia omului modern, co-autor: Emotiile si impactul lor asupra alimentatiei omului modern

2018, Journal of Sandplay Therapy, articolul: The Human skeleton and the development of identity in a child’s sandplay process

3 thoughts on “Despre mine

 1. Bună seara! As dori sa pot vorbi cu cineva specializat în acest domeniu despre unul dintre băiețeii mei pentru eventuala terapie. Am găsit numele dumneavoastră pe internet. Cum pot lua legătura cu dumneavoastră?

  • Bună ziua,

   Ca urmare a recomandării primite am rugămintea dacă mă puteți ajuta cu datele de contact, pentru posibilitatea existentei unei programări, respectiv, o eventuală terapie pentru fiul meu in vârsta de 14 ani, dacă este cazul.
   Mulțumesc frumos și aștept răspunsul dvs favorabil dacă se poate, in cel mai scurt timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *