Supervizare Sandplay Therapy

Supervizarea, pentru mine, este un proces continuu de dezvoltare a competentelor terapeutice atat pentru supervizat cat si pentru supervizor.

In Sandplay therapy exista conditionarea de a a avea minim 2 supervizori si de a avea atat sedinte individuale (30 ore) cat si de grup (50 ore). In supervizarea de grup, supervizatul este invitat sa fie activ prin prezentarea de material clinic de cel putin 10 ori (in 50 de ore de supervizare). Aceste cerinte au rolul de a-l ajuta pe supervizat sa-si dezvolte propriul stil de lucru prin experimentarea cu supervizori diferiti.

Ca supervizor am acces la o multitudine de cazuri si de perspective diferite cu care supervizatii se prezinta. Este o onoare pentru mine sa fiu invitata sa particip la procesul lor si sa lucram impreuna in momentele dificile ale procesului terapeutic.

Supervizarea de grup se organizeaza lunar intr-un grup inchis (maxim 6 participanti) timp de 10 luni/an. Ocazional, se mai organizeaza o supervizare de grup, o singura zi (maxim 10 participanti) la care poate participa orice persoana interesata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *